Stéphanie en Lisa hebben gedurende vele jaren als collega’s samengewerkt in een vooraanstaand HR-bedrijf met meer dan 2000 werknemers. Samen hebben zij het kantoor in Oudenaarde van een eerder kleine pion in een recordtempo omgevormd tot een van de beste kantoren in België, dankzij hun diepgaande expertise en uitmuntende klantenservice.

Op een bepaald moment koos Lisa voor een ambitieuze stap en verliet ze het bedrijf om haar horizon te verbreden in het ondernemerschap, samen met haar man Timothy, die al 10 jaar succesvol ondernemer was in de automotive industrie.

Stéphanie had inmiddels ook de sprong naar ondernemerschap gewaagd en was samen met haar man een cateringbedrijf begonnen, naast haar functie als ondertussen district manager bij een ander vooraanstaand HR-bedrijf.

Na hun vertrek bleven zowel Stéphanie als Lisa berichten ontvangen van zowel klanten als kandidaten, die de unieke kwaliteit van dienstverlening misten die zij boden.

Lisa kreeg een kans aangeboden om als operationeel verantwoordelijke te dienen bij een marketingbureau, een rol die ze tot op heden met succes vervult. Niettemin bleef HR een van haar grote liefdes en passies. Na samenwerking met verschillende uitzendkantoren was ze geschokt door het gebrek aan expertise en de slechte communicatie en klantenservice.

Hoe kon het zijn dat mensen zo weinig op de hoogte waren van de sociale wetgeving en waarom was iedereen tegenwoordig zo moeilijk bereikbaar?

Op een zonnige zondag bespraken Lisa en Timothy deze kwestie en kwamen tot een zakelijk idee in de HR-sector. Ze wilden een uitzendselectiebureau oprichten dat zich onderscheidt door een mensgerichte aanpak, diepgaande kennis van sociale wetgeving en uitstekende klantenservice.

Ze wilden een bureau zijn waar klanten zich thuis voelen en waar kandidaten altijd welkom zijn in een vertrouwde en veilige omgeving, zonder beperkingen en met duidelijke communicatie en transparante boodschappen. Een plek waar zowel uitzendkrachten als medewerkers geen nummer zijn en waar altijd wordt uitgegaan van hun sterke punten. Lisa dacht meteen aan Stéphanie.

Hierop besloten ze een bericht naar Stéphanie te sturen om ‘iets te bespreken’. Stéphanie en haar man dachten aanvankelijk dat het ging over een cateringaanvraag, maar al snel bleek dat het om iets veelbelovenders ging.

Lisa en Timothy vertelden dat ze hun eigen uitzendselectiebureau wilden starten en dat ze Stéphanie zagen als de ideale persoon om dit samen met hen te leiden. Stéphanie twijfelde geen moment en zo trokken ze samen naar Brussel om hun vergunning aan te vragen. In januari 2023 werd het officiële startschot gegeven in Oudenaarde.

Met Lisa’s achtergrond in marketing en selectie in HR, Stéphanie’s punctualiteit en commerciële flair, en Timothy’s financiële en fiscale expertise vormden ze een sterk trio dat van plan is om het HR-landschap in Vlaanderen en daarbuiten voorgoed te veranderen.

Inmiddels is er al een kantoor in Kuurne geopend en hebben ze nog veelbelovende plannen voor de toekomst.