Onze diensten.

Temp-to-perm

Via de no cure, no pay methode. Nog niet vertrouwd met uitzendarbeid? Dan springen we binnen om je er alles over te vertellen.

Werving
& selectie

Wil je de kandidaat onmiddellijk een vast contract aanbieden? Dat kan ook.

Payroll

Je selecteert zelf een kandidaat en wij doen de administratie.

Specialisaties

Voor elk van onze sectoren hebben wij specialisten ter beschikking. Zij kennen het werkgebied van hun niche door en door, waardoor ze bij de selectie van jouw nieuwe medewerkers de juiste vragen kunnen stellen en je advies verlenen op maat van de sector waarin je actief bent.

Horeca & voeding

We zorgen voor gemotiveerde en ervaren vaste medewerkers en bij verdieners die de ins en outs van de voeding en/of horeca al kennen, zodat ze meteen kunnen worden ingezet.

Logistiek & distributie

Van transportplanners tot chauffeurs van internationale cargo’s, wij maken de ideale match tussen de job en de kandidaat.

Productie & techniek

Van schoonmakers, operatoren en inpakkers tot planners, onze gespecialiseerde kantoren gaan met plezier op zoek naar de geschikte medewerker voor uw bedrijf.

Administratie & verkoop

Of u nu op zoek bent naar een allround administratief bediende, een onthaalmedewerker of een commercieel talent, via Match haalt u ze snel en gemakkelijk in huis.

Waarom kiezen
voor ons?

Da’s kiezen voor een rekruteringspartner op lange termijn

Een echte partner die niet alleen op zoek gaat naar het juiste talent voor de juiste job, maar ook advies en ondersteuning geeft om die talenten te behouden.

Onze job gaat verder dan de zoektocht naar de geschikte kandidaat. Wij streven naar een duurzame match tussen beide partijen. Wij zien dit als een echt partnership: we’re in this together.