Ben jij op zoek naar een flexi job die perfect past bij jouw drukke agenda? Of ben je een enthousiaste student die wil bijverdienen? Dan ben je bij Match aan het juiste adres! Wij hebben heel wat boeiende vacatures openstaan voor flexi- en studentenjobs in diverse regio’s!

Bij Match begrijpen we dat deze zoektocht niet gemakkelijk is voor jonge professionals zoals jij. Daarom hebben we een breed scala aan vacatures voor zowel flexi’s als jobstudenten, verspreid over verschillende regio’s. Of je nu graag in een stad wilt werken of liever dicht bij huis blijft, onze uitgebreide selectie vacatures heeft voor elk wat wils.

Waarom kiezen voor Match?

Flexibiliteit

We begrijpen dat jouw agenda snel vol zit met sociale verplichtingen, persoonlijke interesses, studie of kinderen. Daarom bieden we flexibele werkuren aan die aansluiten bij jouw planning.

Variatie

Met een breed scala aan functies, variërend van klantenservice tot logistiek, administratie en meer, kun je de richting kiezen die het beste past bij jouw interesses en talenten.

Teamspirit

Samenwerken met collega’s en bijdragen aan onze gemeenschappelijke doelen staat bij ons centraal.

Vul hier jouw gegevens in en wij nemen contact met je op!

    Upload je cv

    Let op: deze pagina is bedoeld om jou te inspireren en door te verwijzen naar echte kansen binnen Match. Hoewel bovenstaande vacature niet concreet is, is ons engagement om jou te helpen bij het vinden van de perfecte flexi- studentenjob absoluut echt!

    Dus, ben jij klaar om jouw carrière een boost te geven? Spring gerust eens binnen in ons kantoor en dan bekijken we samen jouw mogelijkheden. Wij helpen jou bij het vinden van de ideale match!

    Geen zin om uren door vacatures te bladeren?

    Solliciteer spontaan, zo kunnen we snel luisteren naar jouw verhaal.