Deeltijdse Toonbankbediende

Statuut: Bediende
Locatie: Wevelgem
Update: september 14, 2024
Salaris: €1800.00 - €2000.00
Contract type: Halftijds
Functioneel domein: Food & Horeca
Gender: Voor elk gender bestemd
Aard tewerkstelling: Uitzend optie vast

Een greep uit je takenpakket….

Ben jij een klantvriendelijke, enthousiaste persoon die houdt van een dynamische werkomgeving?

 Wil je werken in een team waar een toffe sfeer centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als toonbankbediende ben jij het gezicht van onze winkel. Je verwelkomt klanten, helpt hen met hun vragen en zorgt voor een vlotte afhandeling aan de kassa. Daarnaast zorg je ervoor dat de toonbank er altijd netjes en aantrekkelijk uitziet. Geen zorgen als je nog niet alles weet, want wij bieden jou een interne opleiding om je helemaal klaar te stomen voor deze leuke job!

Wat mag je van ons verwachten….

Wat hebben wij onze toonbankbediende te bieden:

  • Flexibiliteit: We begrijpen hoe belangrijk het is om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Daarom bieden wij flexibiliteit in het opnemen van verlof, in samenspraak met het team.
  • Gezellige werksfeer: Je komt terecht in een team van gemotiveerde collega’s die altijd klaarstaan om elkaar te helpen. Samen zorgen we voor een prettige werksfeer waarin je je talenten kunt ontwikkelen en dagelijks met plezier naar je werk komt.
  • Interne opleiding: Je krijgt bij ons een uitgebreide interne opleiding, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt. Tijdens deze opleiding leer je alles over onze producten, de kassasystemen en de beste manieren om klanten te helpen.
  • Vast uurrooster: We bieden een deeltijds contract aan met vaste uren, zoals: dinsdag en woensdag van 7u30 tot 12u30 – 14u tot 19 uur, en op donderdag van 7u30 tot 12u30 en zaterdag van 7u30 tot 12u30.

Wat maakt van jou dé ideale kandida(a)te voor deze job….

Wat verwachten wij van onze toonbankbediende:

  • Klantvriendelijkheid en positieve houding: Je hebt een vriendelijke en behulpzame instelling, zodat klanten zich welkom en gewaardeerd voelen.
  • Goede communicatieve vaardigheden: Je kunt duidelijk en effectief communiceren met zowel klanten als collega’s, wat essentieel is voor een goede service.
  • Betrouwbaarheid en punctualiteit: Je bent stipt en kan op je afgesproken tijden aanwezig zijn, zodat de winkel altijd op volle kracht kan draaien.
  • Bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen: Je staat open voor nieuwe kennis en vaardigheden en bent gemotiveerd om je werk continu te verbeteren.

Ben jij de toonbankbediende die we zoeken? 

Solliciteer nu en word deel van ons team! We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Gwendoline

Met wie heb je de eer?

- Talent Matchmaker

- Enthousiast
- Vriendelijk
- Behulpzaam

Contacteer onze matcher

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Food & Horeca

Solliciteer nu op deze droomjob

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Toegelaten bestandsextensies:
PDF, DOC, DOCX, ODT, RTF, TXT (max 2MB)

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
Terug naar overzicht